Bilete Recital Kremerata Baltica - Festivalul Enescu la Sibiu - 14 sep '19, ora 20:00 - Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia

Recital Kremerata Baltica - Festivalul Enescu la Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Sibiu

sâmbătă, 14 septembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Și-au câştigat reputaţia internaţională în săli de concert de prim rang din întreaga lume. Sunt 28 de artiști, muzicieni desăvârșiți, care reușesc să creeze împreună o intensitate muzicală rar întâlnită.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Au realizat turnee de succes în Japonia, Australia, SUA, America Latină şi Europa, unde au apărut în festivaluri renumite. Orchestra a fost recompensată cu Premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare a unui ansamblu cameral.

PROGRAM

Weinberg Concertino pentru vioară și orchestră de coarde op. 42
Enescu Aria și Scherzino pentru vioară și orchestră

Enescu Intermezzo op. 12

Lucrare baltică TBA
Weinberg Simfonia de cameră nr. 4 op. 153

Durata concertului: 1h45

Dirijor: GIDON KREMER dirijor, vioară

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Sibiu, care au loc în perioada 3 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.