Bilete Recital La Grande Chapelle Madrid - Festivalul Enescu la Sibiu - 10 sep '19, ora 18:00 - Biserica Catolică Sfânta Treime

Recital La Grande Chapelle Madrid - Festivalul Enescu la Sibiu

Biserica Catolică Sfânta Treime, Sibiu

marți, 10 septembrie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Singurul concert care va avea loc la Biserica Catolică din Piața Mare va fi susținut de cei 24 de artiști care au fost denumiți „căutători de comori muzicale”.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Asta pentru că obiectivul ansamblului este să readucă pe scenele lumii muzica sacră timpurie. Grupul este atât vocal cât și instrumental și a urcat pe scena diferitelor festivaluri din Spania, Belgia, Franța, Germania, Mexic, Canada, Japonia sau China.

PROGRAM

„The Feast of The Resurrection in Piazza Navona”

Reconstituire muzicală a sărbătorilor pascale organizate de Confreria S. Giacomo degli Spagnoli în Roma, Ruggiero Giovannelli, Jacobus de Kerle, Giovanni Pierluigi da Palestrina, Tomás Luis de Victoria, Francisco de Soto, Francisco Guerrero, Fernando de las Infantas, Giovanni Matteo Asola, Giovanni Luca Conforti, Cesare Bendinelli și Rocco Rodio.

Durata concertului: 2h30

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Sibiu, care au loc în perioada 3 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.