Bilete Recital Monte Piano Trio - Festivalul Enescu la Sibiu - 3 sep '19, ora 19:00 - Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia

Recital Monte Piano Trio - Festivalul Enescu la Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Sibiu

marți, 3 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trio-ul Monte Piano este format din doi italieni și o româncă: Francesco Sica (vioară), Claude Frochaux (violoncel) și Irina Botan (pian). Presa internatională îi recomandă drept un trio ce știe să redea calitatea nobilă a sunetului, capabil să creeze contraste extraordinare.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Extrem de apreciați, cei trei muzicieni sunt invitați și au susținut concerte în spații importante ca Berliner Philharmonie, Laeiszhalle Hamburg, Alte Oper Frankfurt, Wigmore Hall, Royal Festival Hall și Covent Garden din Londra, Daning Theater din Shanghai și Ateneul Român. Sunt fondatori și ocupă funcția de director artistic al festivalului anual Kammermusikfest Sylt din Germania și apar pe coloana sonoră a filmului documentar Maestro, producție ce explorează viața muzicienilor prin ochii lui Paavo Järvi.

PROGRAM


Enescu Trio în la minor
Schoenberg „Noapte transfigurată” op. 4 (ar. pentru trio cu pian de Eduard Steuermann)
Enescu Serenade lointaine
Chausson Trio în sol minor op. 3

 Durata concertului: 1h35

MEMBRII GRUPULUI

FRANCESCO SICA (vioară)

CLAUDE FROCHAUX (violoncel)

IRINA BOTAN (pian)

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Sibiu, care au loc în perioada 3 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.