Bilete Recital Nobuyuki Tsujii - Festivalul Enescu la Sibiu - 12 sep '19, ora 19:00 - Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia

Recital Nobuyuki Tsujii - Festivalul Enescu la Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Sibiu

joi, 12 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pianist și compozitor, Nobuyuki Tsujii este nevăzător din naștere. Devenit un simbol în țara sa, Japonia, Nobuyuki Tsujii a câștigat rapid notoritetate în întreaga lume, datorită talentului său muzical și a tehnicilor unice de învățare a muzicii și de a o interpreta alături de renumite orchestre.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

The Observer îl descrie drept „definiția virtuozității”. Nobuyuki Tsujii spune că pianul este o extensie a corpului său.

PROGRAM

Debussy Deux Arabesques

Debussy „Imagini”, Caietul I

Ravel Sonatină

Chopin 4 Balade

Balada nr.1 în sol minor op. 23

Balada nr. 2 în fa major op. 38

Balada nr. 3 în la bemol major op. 47

Balada nr. 4 în fa minor op. 52

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Sibiu, care au loc în perioada 3 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.